Welcome to OMG boards community!
Community of friends where we talk about daily life, offtopic stuff, and what keeps us busy.

You are currently viewing our community forums as a guest user. Sign up or
Having an account grants you additional privileges, such as creating and participating in discussions.

Referrals not showing

Discussion in 'Forum Software Discussions' started by Bluescreen, Feb 11, 2011.

  1. Bluescreen

    Bluescreen OMG Member

    Threads:
    30
    Messages:
    75
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    75
    Ive been trying to figure out these last few days how to get this short "REFERAL SHOW on Postbit" Plugin to work... It was working before a year (vb4)... after i reinstalled the plugin on new forum(vb4) It doesnt show up as all.

    Maybe u guys have an idea how come? Cause I have no more solutions..
    I think it pulls out the data Referral data correctly from the database, just the show function isnt working somehow

    Should show like this [​IMG]

    PHP:
    <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

    <product productid="z_rcip" active="1">
        <title>Z - Referral Count in Postbit</title>
        <description>Display the number of your referrals in your postbit.</description>
        <version>1.0</version>
        <url>http://zaiaku.com</url>
        <versioncheckurl><![CDATA[http://www.vbulletin.org/forum/misc.php?do=productcheck&pid=z_rcip]]></versioncheckurl>
        <dependencies>
            <dependency dependencytype="vbulletin" minversion="4.0.0" maxversion="5.0.0" />
        </dependencies>
        <codes>
        </codes>
        <templates>
        </templates>
        <stylevardfns>
        </stylevardfns>
        <stylevars>
        </stylevars>
        <plugins>
            <plugin active="1" executionorder="5">
                <title>Z - Referral Count in Postbit</title>
                <hookname>postbit_display_complete</hookname>
                <phpcode><![CDATA[if ($vbulletin->options['z_rcip_active'])
    {
        $usersid = $this->post['userid'];
        $refcount = mysql_query("SELECT username FROM " . TABLE_PREFIX . "user WHERE referrerid='$usersid'");
        $referrals = mysql_num_rows($refcount);
        if ($referrals>0)
            {
            $template_hook['postbit_userinfo_right_after_posts'] .= '<dt>' . $vbulletin->options['z_rcip_alias'] . '</dt>  <dd>' . $referrals . '</dd>';
            }
    }]]></phpcode>
            </plugin>
        </plugins>
        <phrases>
            <phrasetype name="vBulletin Settings" fieldname="vbsettings">
                <phrase name="setting_z_rcip_alias_desc" date="1259280120" username="Zaiaku" version="1.0"><![CDATA[Custom name for referrals in postbit.]]></phrase>
                <phrase name="setting_z_rcip_alias_title" date="1259280120" username="Zaiaku" version="1.0"><![CDATA[Referral Alias]]></phrase>
                <phrase name="setting_z_rcip_active_desc" date="1259280120" username="Zaiaku" version="1.0"><![CDATA[Enable referral count in postbit.]]></phrase>
                <phrase name="setting_z_rcip_active_title" date="1259280120" username="Zaiaku" version="1.0"><![CDATA[Status of Referral Count in Postbit]]></phrase>
                <phrase name="settinggroup_z_rcip_group" date="1259280009" username="Zaiaku" version="1.0"><![CDATA[Z - Referral Count in Postbit]]></phrase>
            </phrasetype>
        </phrases>
        <options>
            <settinggroup name="z_rcip_group" displayorder="65535">
                <setting varname="z_rcip_active" displayorder="10">
                    <datatype>boolean</datatype>
                    <optioncode>yesno</optioncode>
                    <defaultvalue>1</defaultvalue>
                </setting>
                <setting varname="z_rcip_alias" displayorder="10">
                    <datatype>free</datatype>
                    <defaultvalue>Referrals</defaultvalue>
                </setting>
            </settinggroup>
        </options>
        <helptopics>
        </helptopics>
        <cronentries>
        </cronentries>
        <faqentries>
        </faqentries>
    </product>
     
  2. OP
    Bluescreen

    Bluescreen OMG Member

    Threads:
    30
    Messages:
    75
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    75
    I am somehow feeling that this line is the problem
    Code:
    $template_hook['postbit_userinfo_right_after_posts'] .= '<dt>' . $vbulletin->options['z_rcip_alias'] . '</dt>  <dd>' . $referrals . '</dd>';
     
  3. Pitchoune

    Pitchoune OMG Member

    Threads:
    15
    Messages:
    327
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    85
    I will test it to see what changed. What version have you this problem?
     
  4. OP
    Bluescreen

    Bluescreen OMG Member

    Threads:
    30
    Messages:
    75
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    75
    Thanks Pitchoune atm vbulletin 4.05
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice